Pescadors de l'Escala

Switch to desktop

Jordi Cabarrocas i Serra 

Jordi

Inicia els estudis “Conservatori Isaac Albèniz de Girona” i els segueix al “Conservatori professional de Música de Badalona” on acaba el Grau mig amb el professor Enric Rigau i Prats, en l’especialitat de contrabaix.

Actualment ha acabat els estudis de Grau Superior a L’E.S.M.U.C en l'especialitat de contrabaix música clàssica i contemporània sota la tutela del professor Toni García i Araque.

Ha format part de gran quantitat de joves orquestres i grups de cambra entre els que cal destacar: J.O.N.C (Jove Orquestra Nacional de Catalunya), Orquestra Athenea de Girona, Orquestra del Segle XXI, Orquestra de L’E.S.M.U.C, Orquestra del Conservatori professional de Música de Badalona... exercint les funcions de principal i solista en diverses ocasions.

El setembre de 2003 realitza el 8è curs de corda “Ciutat de Toledo” amb el professor Antoni García Araque. L’agost del 2005 és escollit per el Departament de Educació de la Generalitat per representar Catalunya en la Inter Regional Orchestra (IRO) a Alemanya, exercint les funcions de principal.

Ha treballat sota la batuta de directors com: Manel Valdivieso, Robert King, Jordi Mora, G. Van Waas, Gianandrea Noseda, A. Ros Marbà, Klaus Arp, E. Martínez Izquierdo... I ha rebut consells de contrabaixistes de renom com: Tomas Martin, Andrew Ackermann, Thierry Barbe, Frano Kakarigi, Cristoph Rahn...

En la vessant pedagògica, ha estat des del 2003-08 professor de contrabaix i baix elèctric a l’Escola Liceu Pere Mercader (Cassà de la Selva) i en l’actualitat a l’Escola del Casino (Llagostera) com a professor dels combos de música moderna i baix elèctric.

A més ha format part de diferents conjunts i estils musicals com:

Música de ball (Trisònic, Casablanca, Acquarium...)
Cobles de sardanes (Ciutat de Calella, Principal d’Olot...)
Grups de jazz (Xavi Lloses Trio)
Pop-rock i versions (Toca el Dos, Free Quartet, Stickcovers...)

En l’actualitat forma part del grup d'havaneres Els Pescadors de l’Escala com intèrpret de contrabaix i baríton alt i també és membre del grup de funky  Firal Funky Band on toca el baix elèctric.

 


Template Dissenyat © Joomla Templates | GavickPro i adaptada per Disseny Virtual. Tots els drets reservats.

Top Desktop version